keskiviikko 6. helmikuuta 2019

Mikä on Pyllykirja?

Mikä on paisuvainen pakinakokoelma Pyllykirja? Ideologioista poliittisista ja uskonnollisista uskomuksista vapaa Trollitehdas Pyllykirja ei ole horoskooppi tuunaamo. HoroSkooppi

Pyllykirja ei ole Facebook vaikka onkin silkkaa hölynpölyä. Paisuvainen Pyllykirja on yhteisötaide tuunaamo, jota julkaisee Parodia ja satiiri komppania Tartossa, joka tuunaa uutisia ja juttua uutisista ja jutuista mediassa, uutisia kuvia videoita juoruja vitsejä, lihaa säästämättä säästämällä laadusta tinkimättä PK voimala! Homma on simppeli. Otetaan uutinen tai juttu ja lisätään siihen joku toinen uutinen tai juttu, lisänä ripaus sarkasmia parodiaa satiiria, huonoa huumoria. Ei muuta, ei lisäaineita, sanat sekaisin, senat sakaisin. Tai sitten otetaan vain juttu mediasta ja tuunataan sitä. Toivotaan että syntyy huumoria, parhaimmillaan huonoa huumoria. Tule mukaan tuunaamaan pakina! Pakinatuutti Pyllykirjan kotipesä on Moskovasta reilusti länteenpäin Tartossa Virossa. Älä siis lue Paisuvaista Pullykirjaa kuin Valtamediaa, Oikeaa media, Valemediaa, mitä viddua .... vaan kuin Hölynpölyä Tähtipölyä  .

Pyllykirja muistuttaa että vastuu Pyllykirjan sisällön väärinymmärryksestä siirtyy mielensäpahoittajalle heti kun mielensäpahoittaja avaa Pyllykirjan. Pyllykirjan jutut ovat ehkä vain roskajuttuja ja malliesimerkkejä huonosta huumorista. Mahdolliset yhtäläisyydet ns. todellisuuteen ovat lukijan mielikuvituksen tuotetta. Pyllykirjan pakinat syntyvät jutuista eri medioissa. Lähdemedia on saattanut ottaa aiheensa ns. todellisuudesta mutta Pyllykirja aina ja ainoastaan median julkaisemista jutuista. Hei sinä siellä, juuri sinä naama norsunvitulla. Voit myös itse lähettää juttujasi Pyllykirjaan.

Jos jostakin tai sinusta on juttua julkisuudessa, mediassa, saatat joutua sen seurauksena tuunattuna juttuna myös Pyllykirjaan. Historiatiedoton ja älyvapaa Pyllykirja toimii Commedia dell'arte improvisaatioteatterin tavoin meemien ihmemaassa internetissä, koita kestää jos löydät pilakuvasi Pyllykirjasta. Tämä Pyllykirja on vain huulenheittoa, ei henkilökohtaista vittuilua vaikka joskus siltä saattaa näyttää. Ota huikka jos kiristää!

Huumori on vaikea laji. Huono huumori on vielä vaikeampi laji. Pakinoita tuunatessa sattuu ja tapahtuu. Sarkasmiin parodiaan ja satiiriin taipuvainen paisuvainen Trollitehdas Pyllykirja ei takaa jutuissa esitettyjen asioiden ja tapahtumien tai henkilöiden yhteneväisyyttä media virtuaali yms. todellisuuden kanssa. Siis minkä ihmeen todellisuuden. No niin no huh hah hei ja rommia pullo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti