tiistai 12. helmikuuta 2019

Viddu SOO äijät. Kannattaako spedehorojen raiskaajia nuijia, täh?

"Antakkee SOO äijät armoo" kuva on kaapattu Persreikäkameralla. Pikkulinnut livertävät että kaupungilla tapahtuu kummia, täh? Viddu SOO äijät nyt jäitä hattuun kuten Husu tapasi sanoa vaikka ei mikään päivystävä suomalilainen ollutkaan. Viddu tajuuttekste? Valtiovallan korkea edustaja määministeri Sipilä kutsui panomiehet tanhuville ja "minä minä haluan määministeriksi" Orpo-Piru katsoi että kutsuvieraskolleilla homma sujui kuin junan vessassa tyttölapsen paneminen. Ruotsista asti järjestivät kulkumiehille ilmaisen kyydin Tornion kautta Raajat auki Suomeen.
Onhan siitä vielä panomiehellä matkaa 10 kerhoon. Kymppi vetoa että SPR Suomen Perse Reikä järjestä senkin 10 kerhon Pakolaisen Panopuu naisjärjestön avustuksella.
Viddu SOO äijät, ilmanpilluu ei onnistu kuin suomijullilta joka ei pane eikä pussaa. Spedehoroilla toosa soittaa hoosiannaa kun vihdoinkin kulmilla vaani väkisinpanomiehiä nuorukaisia jotka panee eikä kysele. Moloa mekkoon vaikka pakkasella mouruaa spedehoro hangessa.
Viddu SOO äijät, senkin ajan mikä menee pillupartiossa saapastellessa voisi käyttää pilkkimiseen ja kaljan juontiin. Kadut kannattaa jättää katutytöille ja pillupummeille pakkoloisille soitimeksi. Rento meininki äijät, uusi harrastus luolamiehille. Raiskaajanmetsästystä nuijilla, Soldiers of Odinista jo kymmeniä havaintoja - poliisi: Ryhmä on luisumassa natsien uudeksi tuotemerkiksi https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/bc7db9ba-8506-46d9-834e-f1c5e8ea4f6a

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti