lauantai 21. maaliskuuta 2015

Somalit ja islamisti siipeävät julkisuutta Tapanilan somaliraiskaajien viharaiskauksella - Carpe diem

Carpe diem - Somalit ja islamisti siipeävät julkisuutta Tapanilan somaliraiskaajien viharaiskauksella, niinpä niin. Kaikki mistä on hyötyä oman poliittisen uran luomisessa on käytettävä hyväksi. Toimiva käytöskoodi melkein kaikkien poliittisesti aktiivisten pyrkyrien joukossa. Tapanilan viharaiskaus jossa viisi somalia tai paremminkin suomalilaista nuorta miestä viharaiskasi nuoren suomalaisen naisen on laajentunut jo huomattavaksi media performanssiksi. Informaatiopullaksi josta suurimpia makoisia rusinoita poimivat mm. somalit Kadar Gelle, Maryan Askar, Ujuni Ahmed, Maryan Ismail ja islamisti Sadek Elwan.

Näinhän se on että se joka kylvää se myös korjaa parhaan sadon. Kuten jotkut somalit suomalilaiset viharaiskaavat ja joku somali saattaa ponnistaa siitä syntyneen pöhinän voimalla vaikka kansanedustajaksi. Mahdollisesti palkintona ja korvauksena siitä että on saanut suunsa auki ja selittänyt suurimman ongelman kuitenkin olevat somalien kohtaama syrjintä.

Somaleilla Somaliassa Afrikassa on kaksi tärkeää naapuria, Etiopia ja Kenia. Pyllykirjalla on hyvät yhteydet Keniaan ja paljon tuttuja kenialaisia. Heiltä on kuultu useita luonnehdintoja mm. naapureistaa somaleista. Tässä muutama kenialainen sanonta koskien somalaita. Kukapa ei naapuriaan tuntisi?

- Varastaa kuin somali.
- Valehtelee kuin somali
- Huijaa kuin somali
- Pettää kuin somali
- Kieroilee kuin somali
- Kavaltaa kuin somali
- Mukiloi kuin somali

Pyllykirja toivottaa hyvää jatkoa ja menestystä kaikille somalien viharaiskaaman nuoren naisen tapauksen mediaraadolla herkuttelijoille ja hyödyn tavoittelijoille, erityisesti somaleille ja islamisteille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti