torstai 9. huhtikuuta 2015

Eduskuntavaalit 2015 - Keskustan kansanedustajaehdokas Olli Rehn ehdolla kansainväliseen huippuhommaan

Euroopan parlamentin varapuhemies Olli Rehn on kysytty mies jolla kiireitä riittää ja kosiskelijoita pyörii lahkeissa kuin Pistohiekan lavatanssien seinäruusulla kopeloijia pikkuhousuissa.
Helsingistä keskustan ehdokkaana eduskuntaan pyrkivä Olli Rehn pähkäilee uutta ehdotusta koskien Mikkelin miehen panosta Suomen ja Euroopan rapakuntoon korjaamiseksi ja koko maailman sekä keskustapuolueen parhaaksi.
Kirjailija Kalle Isokallion mediahahmon taakse kerääntynyt valtava joukko suomalaisia ja suomalilaisia sekä muita monenkirjavia äänioikeutettuja on missiolla Suomen ja Olli Rehnin parhaaksi. Ns. Kalle Isokallio liikkeen mielestä eduskuntavaaliehdokas Olli Rehn tulisi kiireen vilkkaan lähettää sinne missä juuri mikään ei kasva, ei edes Kreikan valtion velka. Ehdolle on asetettu mm. Somalia ja eräs tuntematon etelänmeren saari.
Varojen keräys kepulin Olli Rehnin yksisuuntaisiin matkakuluihin on alkamassa koska "huomenna hän tulee" kuten Samuel Beckett sanoi aloittaessaan coitusta toisen ihmisen kanssa. Oman kortensa voi lähettää Olli Rehn Somaliaan matkakulujen pohjattomaan kekoon Suomen Keskusta r.p. puoluetoimistoon Apollonkatu 11 a 00100 Helsinki mieluiten ruskeassa kirjekuoressa. Kertyneet varat on tarkoitus käyttää aiottuun tarkoitukseen ja Olli Rehn Somaliaan keräyksen kirstunvartijaksi ehdotetaan kepulaista suomalilaista somalia Abdirahim Hussein Mohamed nimistä Husua joka on suomalainen poliitikko ja eduskuntavaali ehdokas. Kirjanpitäjäksi on kaavailtu niin ikään suomalilaista somalia Mustafa Nur Mohamed Tapanilan toimen pojista. Näillä mennään maailma pelastuu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti