perjantai 17. maaliskuuta 2017

Valitse kuntavaaliehdokas sormettamalla alapäätäsi

Kumman kaa? Kenen kaa? Saulin vai Pekkan kaa. Railin vai Raijan kaa? Pyllykirjan parittelu ja ihmissuhdeterapeutti politiikantoimittaja Aina Ilona on aivan täpinöissään tulevasta kuntavaali viikonlopusta. Onneksi tuli taas vaalien kevät. Lisää seksiä mukaan äänestyskäyttäytymiseen toivoo Aina Ilona. Rakkaat suomalaiset Pyllykirja blogin lukijat, nyt on kuntapoliitikon valinta todella helppoa hauskaa ja kivaa kuin esileikkiä.
Vanha viisaus sanoo että miehen mulukku ei valehtele, se joko pilkkii tai lötköttää. Samaa viisautta voi soveltaa myös naiselliseen tavaraan, kurakeli tai kuiva autiomaa. Anna siis paremman pääsi eli alapääsi päättää kumman ehdokkaan kokoomuksen keskustan vai vihreiden persujen haluat seuraavaksi kuntapäättäjäksi.
Se kuntapoliitikon valinta tapahtuu parhaiten käsityömenetelmällä, oman käden kautta. Keskity johonkin kuntavaaliehdokkaista ja tunnustele herääkö veitikkasi, kastuuko hukkaviiva, pilkkiikö pikkuveitikka. Jos alapääsi herää jollekin kuntavaaliehdokkaalle olet valintasi tehnyt. Sukupuolielintestillä kuntapoliitikon valinta on helppoa hauskaa ja kivaa, ihan kuin itseäsi tyydyttäisit. Jos taasen alapääsi pysyy kylmänä tai innostuu monista ehdokkaista niin heitä kolikolla. Kumman kaa. Kenen kaa? Sattuma korjaa satoa, ei se sen kummempaa ole.
Anna alapääsi päättää. Sinun ei tarvitse käydä läpi pitkäpiimäisiä vaalikoneita ja pohdiskella. Jos siltä tuntuu niin menoksi, niin helppoa se on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti