torstai 25. elokuuta 2022

Mää-mää-määministeri Marinadi ja kaksos-sisko tsuibailivat Uniper kiepille satuili euroopanomistaja ministeri Tutti Tokkurainen

 

Uniper, Uniper hei me tienataan tällä kuten EU kansainvälisistä kommelluksista vastaava EU-komistsaaritar Juttu Urpiloinen Uniper pisneksiä, suomalilainen joukkorahoitus, saattaisi kokemusasiantuntijana hehkuttaa. Uniper Uniper Fortumin kultamuna Uniper. Euroopanomistajatar ministeri Tutti Tokkurainen kertoi Mää-mää-määministeri Marinadin olleen yhteydessä Saksan liittokansleriin Olaf Scholziin mahdollisesti jonkin verran nokka vauhtijauhoilla valkaistuna, rakkaan rouvan maitoa terhakoiden tissien nänneistä skirttaillen, päivän pari vanhan rieslingin haiskahtaessa hengityksessä, valaistunut marinadi krokotiilinkyynel silmäkulmassa saksanmaalla. Ihanaa marinadi ihanaa. Juniper Uniper.

Saksanmaalta on nyt paljastettu Pyllykirjan kuviteltujen kuvien kameralla taltioitua kuvaa ja video jossa on hauskaa kansaivälisten pisnesasioiden hoitoa pienessä vauhtijauhossa, hönössä etu ja takakenossa. Kuvat ovat ehkä someinfluenssa Säbinä Sarkan kuvaamia tai sitten Marinadin huvikuvaajatar Jänitä Äytiön filmaamia ellei asialla ollut Pyllykirjan vanha tuttu, oma papparatsia Jam FuckStuff joka on örveltänyt siellä täällä ja tuolla.

No, joka tapauksessa näyttäisi siltä että Suomalian mää-mää-määministeritär Marinadi lensi jauhopöllyn kannattelemana ihan Saksanmaalle asti virtuaalisen some avatar kaksoissisarensa Manna's Arinan kanssa. Toistaiseksi kaksos-siskon nimettömät ilmestyvät, ilmestykset kulkevat nimellä Anonymous Briefs Revelation = Marin´s Revelation. Ps. Nimettömät pois, tittelit ja nimettömät heitetään yleensä pois.

No, nämä kaksi pikku perhanaa, pohjolan jauhotettua naaraspaholaista feminazzia kävivät Saksan liittokanslerin Olaf Scholzin kimppuun kuin Pamela Tommyn jortikkaan vaatien Saksaa maksamaan omat kaasuttamisensa ja kuoppaamaan kaasutuksen hinnan tuhoamat germaanit ja vähäarvoisempi valkoinen roskaväki vähin äänin pois silmistä pois mielestä. Me ei makseta enää teidän kaasutuksia senkin .a.s.siat. Meillä on omakin kansa ensin kaasutettavana baltian kautta kierrätetyllä ryssänpierulla ja ameriikan LNG joka maksaa kuin kulta, kissankulta fan. Ai saatana, tajuutsä yhtään vittu missä nartunkusessa me ollaan senkin äijä?

Ai saatana EU ja germaanit, teillähän sitä sijoituskapitaalia ja intoa riittä lyömään vetoa Sähköpörssin johdannaisista ja futuureista, vittu. Viddu tää isojen pelureiden Sähköpörssi antaa Teidän ahneille sijoittajahaukoille tilaisuuden syödä meidät pikkuiset suihinsa viddu. Tiäksä. Isot raadot, konkurssit takaa niiden pelureiden voitot ja viddu ne on raadonsyöjiä. Tehkää perkele lainsäädäntötyötä sen Sähköpörssin kaatamiseksi älkääkö vaan hokeko Putte Putte paha Putte nostaa sähkön energian hintaa perkele. Tulis jotakin tolkkua tähän pelureiden ja vedonlyöjien onnelaan. Viddu ihan mun virtuaalisen kaksos-siskon puolesta meuskaan, enhän minä "sen sortin sosialisti" ihan omaltakohdalta ite. Kyl sä tiedät mut.

Nääthän sä nyt Scholzin äijä ihan omalta kohalta omin silmin ite että mulla on nyt muita kiireitä, linkuttamista jauhottamista, huikkaamista, mutta ihan ystävällisyyttäni nyt polvillani pyydän sua maksattamaan niillä sun germaaneilla omat kaasu ja ilmavaivansa. Sovitaaks nii? Mä oon kuule niin kova feminazzi että kun mä päästin suolikaasua ilmaan noissa pirskeissä niin kaikki pyörty paitsi nuo kovanaamat Pohjolan painajaiset. Semmoista, nähdään kulta.

Höschen runter Besten Wünsche Liebe Grüße für Küsse Kusse Fisse Auf Wiedersehen Höschen Ich liebe dich! Mädchen aus dem Norden.

Oletko kysellyt Priscilla possulta ja Jauhojengiltä ohjeita miten tollasen boomerin kannattais hoidella hommat ryssän kanssa. Paras alkaa linkuttaa ja pöllyttää jauhoo niin naurattaa ja panettaa. Mieti sitä kaasuäijä.


Ich hoffe, Sie genießen gutes finnisches Bier, OTAN Bier Ota tosta parit NATO-OTAN bisset Olaf isopoika.

Uniper Uniper Uniper https://www.is.fi/politiikka/art-2000009027220.html

Avoin kirje pääministerille. Sä tulit, sä voitit, mut me vain jatkettiin odottamista, kirjoittaa Ilta-Sanomien kolumnisti Jyrki Lehtola. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009028392.html

Tytti Tuppurainen: Sanna Marinin rooli neuvotteluissa ”ehkä ratkaiseva” – näin vääntö vaikutti Suomen ja Saksan suhteisiin https://www.is.fi/politiikka/art-2000008961993.html

Ai saatana viddujen viddu. Onks tää noloo, viddu Markusse tuu pyyhkimään mun pylly. Tuoreet pikkarit mukaan.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti