keskiviikko 3. kesäkuuta 2020

Ruotsin valtion sepidemologi Anders Tengele on ihmemies

Hyviä uutisia naapurista. Ruotsissa valtion sepidemologi Anders Tengele on saanut Korona tartunnat nousuun ilman kasvosuojia, ilman T-Max hormoonikorvaushoitoa, ilman Tena pikkuhousunsuojia. Huhutaan jo Nobel palkinto ehdokkuudesta tohtori Tengelelle, saihan aikanaan se ameriikanvarttineekeri Parakkikin sen palkinnon kottina tulevista tekosistaan.
 
Se tunnettu naapurinflicka kertoi juorun Ruotsin Tengelen toimista. No Tengele totesi jotta vidduuks niistä ruotsalaisista jos Korona lotossa napsahtaa pääpalkinto ja kuolo korjaa. Uusia ruotsalaisia on Lähi-itä ja Afrikka täynnä. Senkun vaan raajat auki ja paljon tyhjiä passeja sisäänkäynnin kioskille. Sitten vaan joku sopiva nimi kulkijan passiin ja kas uusi ruotsalainen on luotu kuin tyhjästä. Yhtä helppoa kuin rahan luominen tyhjästä kerrotaan EU konttorista. Pulinat pois.
 
Ruotsin valtion epidemiologi Anders Tegnelliltä nolo arviointivirhe – ylimielinen kommentti sai tylyn kuitin https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/b1a1d728-c128-4ea6-a471-f677aa6e04a5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti