tiistai 22. kesäkuuta 2021

Minä palaan vielä. Vuonna 2031 perseet tervataan. Teidän Jussi H-a H-a H-a H-a ha ha Halla-aho

 

Poliittisen kesäteatterin mestariohjaaja Jussi järjesti juhannustanssit MeSo:ssa (MeSo = media ja some) Perushumalaisten jussinjuhlijoiden selkäranka Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho otti erätauon, aikalisän ja poistuu takahuoneisiin Herra Harmaa Eminenssi mieluisiin hommiin tuunaamaan suomineidon hoipertelevia tanssiaskeleita johonkin rotiin EU-bordellissa. Kyllä se spedevosu vielä oppii mistä narttu kusee ja kenelle kannattaa keikistellä. Son moro ny, sas sää tampereen flicka paremi tää asia herra Petterille.

"Pyllykirjan salaisten pörriäisten kuiskimien urbaanijuorujen, ilo ja pikkulintujen tietotoimiston mukaan Jussi olisi pohtinut taustalle vetäytymistä myös elämän ns. vakavien asioiden takia. "Ai saatana, tuli niin sääli herra Petteriä kun sillä rupesi putket menemään tukkoon ja piti tehdä putkiremontti sydänkäpyselle."

"Ei se Petteri pärjää kovassa seurassa jos Mestari on pelissä mukana parrasvaloissa. Herra Petterin sydänvaivat ja putkiremontti viimeistelivät päätökseni jäädä pois Perussuomalaiset puolueen puheenjohtajan näkyvältä paikalta. Saa herra Petteri vähän enempi tilaa pääministeritielleen, jos ei nyt ohituskaistaa niin kuitenkin kaistaa ilman ohitusleikkausjonoa. Minä annan armon käydä oikeudesta. Hyvää jatkoa vaan jos oma ei riitä. Ai saatana vittu perkele sainpas sanottua"

Kokoomusjohtaja Petteri Orpo joutui sairauslomalle heinäkuun loppuun saakka – puoluejohto toivottaa pikaista paranemista. Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo hakeutui sairaalaan keskiviikkona huonovointisuuden takia. Hänelle tehtiin pallolaajennus mutta ei pollanlaajennusta. Operaation kerrotaan menneen hyvin. "Jos minä Mestari olisin jatkanut politiikan parrasvaloissa olisi Petteri saattanut joutua vielä Pollanlaajennukseenkin. No, näillä mennään, veljekset kuin ilvekset" https://yle.fi/uutiset/3-11986991

”Perussuomalaiset Puolue on valmis ja pelastettu siitä, mitä se oli” – Mitä perus­suomalaisten kenttä­väki ajattelee Halla-ahon perinnöstä ja johtajan­vaihdosta? Asia selviää viimeistää kesäkuussa 2031 https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008075016.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti