lauantai 19. kesäkuuta 2021

Ulkohuussiministeli Peccatå Haavistå on taas suomalaisten lisääntymisen asialla

 

Ulkoministeli Haavistå Vihreät, on taas ihmispesun asialla Itä-Afrikassa jossa Peccatå Haavistån ihmispesulapuheet ovat aiheuttaneet melkoisen pimplomaattisen kriisin kaikenmaailman koronakriisin oheen. Voi hyvä Sylvi eikö näitä kriisejä ole jo riittävästi livertää Kiuru hallitusleipäpuun oksalta.

Poli ja pulitiikan tietotoimiston juorukerhon mukaan Peccatå Haavistå olisi saanut loistavan ajatuksen, kuin suoraan ajatusten Tonavasta, kantaessaan huolta Suomen huoltovarmuudesta ja suomalaisten lisääntymisestä todella vanhoilla esikalevalalaisten myyttisten suomensukuisten heimojen alueilla Itä-Afrikassa, Afrikansarven sarvipäiden joukossa. 

Nyt saisi Itä-Afrikasta ihan puhdasta väkeä uussuomalaisiksi, sillä Tigrayn konfliktissa on osa populaa käynyt läpi etnisen puhdistuksen joka tunnetaan tehokkaimpana ihmispesulana.
Etiopian johtajat kertoivat suljettujen ovien takaisissa keskusteluissa EU:n erikoislähettiläänä toimivalle Haavistålle aikaisemmin tänä vuonna aikovansa kuurata tigraylaiset puhtaiksi sadaksi vuodeksi. Mutta hei se saunapuhdas porukkahan voidaan kuljettaa Suomeen heti ihmispesulakeikan jälkeen.

Päivänvalon kestävää ihmispesua nyt hehkuttaa Vihreät vallan lumous Peccatå Haavistå. Ei tarvitse järjestää täisaunaa koronatestiä pyllytestiä, eikun uussuomalaiset suoraan KELAan pummimaan. Ihmispesu toimii kuten rahanpesu. Mahdollisesti rikollinen ihminen-oletettu valkopestään suomalaiseen yhteiskuntaan kelvolliseksi tummaihoiseksi uussuomalaiseksi ihmispesijöiden toimesta. Ihmispesutekniikkaa kutsutaan ihonvärinkääntötempuksi, vaalea liudentuu tummaksi, melkein kuin taidetta. Kaikki tienaavat ihmispesupisneksessä paitsi suomalainen veronmaksaja-oletettu huutelee huutava ääni korvesta. Ei huomioida. Kyllä se siitä.

Pekka Haaviston varoitus etnisestä puhdistuksesta Tigrayn konfliktissa suututti Etiopian. Etiopian ulkoministeriö on kiistänyt Haaviston väitteet leimaten ne naurettaviksi ja harhaisiksi. https://www.is.fi/politiikka/art-2000008069263.html

Ei niissä tummissa uussuomalialaisissa ole enää kirppuja syöpäläisiä kuppaa immuunikatoa eikä koronaa. Koronavapaita uusia melkein saunapuhtaita suomalaisia tarjolla senkun hakee Aarnio-Vihurin yksityiskoneella populan Suomaliaan. Havajollari tulee tarvittaessa apuun kovaa euromääräistä korvausta vastaan. Mikä loistava ja vastuuntuntoinen ajatus ruunalta joka ei lisäänny omasta aloitteesta. Tämä on sitä parempaa lisääntymistä ja vastuunkantoa maailmankansalaisuuden ja rajattoman yhteisvelkaisen maailman rakentamiseksi hehkuttaa perskärpästen pörinän mukaan Haavistå, Ohis komppaa suuta soittamalla.

Samalla Haavistå voi myös näpäyttää Nobel palkittua pääministeri Ahmed ahnetta. Sen verran oli urbaanijuorujen mukaan jäänyt Peccatån hampaankoloon ohilipsahtanut Nobel palkinto, olisihan se Peccatålle kuulunut. Tästä on kyse Tigrayn kriisissä – Etiopia suuttui, kun Haavisto kommentoi tulenarkaa tilannetta https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/96fd9e7d-19c6-48b7-8156-36786f1ce3af

Lisäys 22.6. Roteva rakki Tigrayn Musta Piru on irti ja raatelee suomalilaista Pecca pirulaista joka on lähtenyt juoksemaan kohti Pohjolan paratiisia Suomaliaa. Paikallinen poliisi näyttää Pecca pirulaiselle suunnan ja Tigrayn Musta Piru määrää vauhdin kohti Suomaliaa. Alas nyt jo vetää siitä sinne missä mustikka kasvaa. Jätä neekerirähinät neekereille hompsuinen Pecca kuulostaa Tigrayn Musta Pirukin murisevan ”Roisto” juoksi poliisi­koiraa karkuun Suomi-paita yllään Etiopiassa – paikallinen poliisi kiistää yhteyden Pekka Haavistoon https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008074127.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti