lauantai 22. tammikuuta 2022

Punavihreä älynväläys. Kutsutaan kaikki terroristimuslimit Suomeen eheytymään voimaantumaan, täh?

 

Täältä tullaan Suomi, oletko valmis? Luxus liikelentokone hakemassa 1. luokan maahanmuuttajia Suomeen Lähi-idästä. Vastavuoroisesti heidän toivotaan kertovan somessa kuinka ihanaa Suomessa on, asunto elanto kurjat kelit ja paha ruoka, eikä maksa mitään.
Maailma ei sittenkän ole niin synkkä paikka kuin mustiin "muovijätesäkin näköisiin" väljiin oloasuihin puetuista mahdollisesti nais-oletetuista voisi, islamiin perehtymätön perus-spede kuvitella. Lähi-idässä on paljon potentiaalisia monenkirjavia uus-suomalaisia, erityisesti keskenään kärhämöiviä muslimeita jotka olisi jo korkea aika kutsua, kotiuttaa rikastumaan ja eheytymään Suomessa. Useat luxus liikelentokone yritykset odottavat jo tilausta Trans-Punavihreät ja Trans-Haavisto ihmiskuljetuksiin erikoistuneilta erikoismies-oletettujen, erikoisnais-oletettujen ja erikois-sukupuoleton-oletettujen yhteiskunnan avustuksilla toimivilta matkanjärjestäjiltä. Suomeen Suomeen tartu juoneen.

Paljon hyvää on saatu aikaiseksi. Niin ja näin al-Holilta palanneet Isis-vaimot elävät normaalia elämää Suomessa. ISIS vaimoista on tullut uusi normaali johon kohdistuu paljon odotuksia ja sijoitetaan runsain määrin perus-spedeiltä kerättyä verorahaa. Viddu kun on rahaa kuin vorottajalla niin pitäähän sitä käyttää sanoo myrkynpunavihreäposkinen virka-sukupuoleton-oletettu. Käännynnäisiä uus-muslimeita, entisiä perus-spedejä, erityisesti nais-oletettuja työskentelee rinta kaarella islamin nousun ja muslimien lukumäärän lisäämisen puolesta myös ei-seksuaalisilla konsteilla kuten ns. haittamaahanmuutto, kuten ko. muuttoliikettä ns. vastarannankiisket kutsuvat. Katso Maryamin haastattelu https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/66553ab5-a604-483b-a219-56fd7585b8b1

Kuvassa Air-Trans-Haaviston toimihenkilö. Lentokenttäkuljetus toimii paikalliskuljetus välineillä. Suomeen Suomeen eikä maksa mitään, tarjous vain muslimeille ihonväriin katsomatta ja Itä_Afrikan tummille, tuttavallisesti neekereille. Matkailu avartaa sanoisi entinen flicka. Kummasta päästä avartaa, kysyisi entinen perus-spede. Nauti pummiparatiisin parhaat palat ja röyhtäise päälle. Pierullakin voi kuitata saamiset Suomaliassa, suomalainen hernekeittokin pierettää kuin hummus tai papusoppa

Suomi ei myöskään ole tuominnut yhtäkään ulkomailta palannutta isis-terroristia mikä on loistava alku uudelle elämänvaiheelle, mitäs niistä vanhoista tapahtumista. Jos niitä nostaa päivänvaloon saattaa jollekin tulla paha mieli. 

Suomessa pukeudutaan mielellään mustiin vaatteisiin. Tule ja koe Suomi. Visit Finland.
Suomi ei ole tuominnut yhtäkään ulkomailta palannutta terroristia
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1fbd39fc-0387-4f94-a724-aa64efd774d4

Lisäys 24.1. Kellä tuuria on kellä ei. Afganistanin musulmannejen pummimatkatkin maksetaan kun maksajalla on millä mällätä. Norjalaiset maksoivat kokonaisuudessaan noin 3,5 miljoonaa Norjan kruunua eli vajaat 350 000 euroa suomalaiselle Jetflite-yhtiölle Taleban-edustajien lennättämisestä Norjaan, kertoo Norjan ulkoministeriö.
Jetflite on osa Wihuri-monialakonsernia, joten haulit himaan. Erikoista sikäli että musuäijät tulee maasta jossa tuotetaan valtavat määrät huimaavia aineita joista maksetaan paljon, käteistä rahaa tulee rallallaa. Luulisi että musuilla olisi varaa maksaa pummimatkansa itse. Mutta kun muslimeilla on tullut tavaksi maksattaa hävitystyönsä kulut muulla maailmalla niin mikä ettei. Eihän se ole tyhmä joka maksattaa vahingontekonsa vääräuskoisilla vaan se joka maksaa oikeauskoisten hävitystyön laskut.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/suomalaisyhtiolle-maksettiin-lahes-350-000-euroa-taleban-pomojen-lennattamisesta-ylellisella-yksityiskoneella-norjaan/8339074

Pyllykirjan vanha tuttu tyhjäntoimittajatar neiti, neitsyt Vagina Dentata haluaa lähettää vinkin myrkynvihreälle ulkohuussiministerille Pekka El-HintHinHin Haavistolle. Kutsu Peku ne afgaäijä, musulmannejen parasta A1 ryhmää paluumatkalla päiväkahville, visiitille Suomeen. Vihjaise myös että he, muslimimaailman parasta A1. ryhmää, voisivat mitä kohteliaimmin hakea poliittista turvapaikkaa Suomesta. Suomalian muslimikirjo saisi lisäväriä. Saatuaan kansainvälistä suojelua Suomaliasta he voisivat pikimmiten hakea perheenyhdistämistä yhteensä useille kymmenille vaimoilleen ja lapsilleen. Se suunnitelma toteutuessaan olisi enemmän kuin Lottovoitto Suomalialle. Ihmiskunta kiittää, Pekka Peccato! Wihurilla riittää koneita koko porukan kuljettamiseen Suomaliaan, norjalaiset varmaankin maksavat musulauman kuljetuskulut kun vetoat tyttöjen oikeuksiin. Aatteleppa ite Pekka, eikös juu! 

Punavihreä aurinko nousi. Olitko valmis? Suomi on hyvä paikka elää sanoi entinen ISIS flicka, Pekalle terkkuja, onneksi se Peccato on hinttapuli niin ei jäädä sille xxxpalvelusta velkaa. Äläs nyt, eihän sitä tiedä mitä se Pekka keksii, kuiskaa Daesh typyn pikkuveli. Suomi on yksi harvoista länsi­maista, jossa ainuttakaan Isisin alueelta palannutta ei ole tuomittu terrorismi­rikoksista, kirjoittaa jihadismiin erikoistunut tutkija.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008530066.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti