lauantai 1. tammikuuta 2022

Prima Bile-Sanna tukka hyvin näkyykö puhelin

Tukka hyvin, näkyykö puhelin? Kysyi määministeritärtä esittänyt Prima Sanna, kuin aito määministeritär Marina kun paparazzi Jam FuckStuff kuvasi hänet ihmeellisellä kuviteltujen kuvien kamerallaan uudenvuodenpäivän aikaisina aamuntunteina Larppaajien rooliesileikki bileissä. 

"Täällä roolileikkijöiden esileikeissä esitetään roolia ja esitellään asuja ja asusteita. Eihän Marina mikään puhelintyttö ole vaikka sillä onkin kännykkä mukana viihteellä. Kuvan pissis-oletettu on vain tavallinen Prima Sanna, nuorehko nais-oletettu joka haaveilee somejulkkiksen tuottoisasta roolista. Eikös olekin ihan mellevä Bilehiletär, kasvanut jo pissispöksyistään ulos kuten hauskasti sanotaan. On ollut niin kiireistä ja kysyntää ettei olla ehditty edes pukua vaihtaa ja puhelinta ladata" kertoo Prima Sannan avec, OnlyFans sivuston päivittävä nörtti Ilary. "Eihän tärkeintä ole se miltä näyttää vaan se miten näyttää se miltä näyttää, sillä niin on miltä näyttää" jatkaa Ilary toivottaen Hyvää UuttaVuotta kaikille.

Rooliesileikki bileissä saattoi myös panna kuivaan suuhunsa vilvoittavaa Purra eliksiiriä. Purra saako sinua purra edes nuolla niellä. Purra pullossa on ihanaa ja raikasta Eau-de-Vie energiajuomaa, toiveen paremmasta huomisesta herättävää immenpissaa. Kuvaan sattui myös pullollinen norsunkusta, kippis


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti