sunnuntai 2. tammikuuta 2022

Vihreät vaalivauva on tänään tänne syntynyt ja lausunut ensimmäisen lauseensa

 

Kuva paparazzi © Jam FuckStuff. Odotettu Pieni Vihreät Mies syntyikin tyttö-oletettunan, mikä meni pieleen? Kuka teki huorin?

Naistenklinikalta kuului kummia. Pääkaupunkiseudun ilo ja pikkulintujen tietotoimiston mukaan kauan odotettu ja kaivattu korona-ajan ankeuden ja ilmanpilluun kurimuksen mielenterveysongelmien ihmeparantaja Pieni Vihreät Mies syntyisi nisäministerittärestä alkuvuonna 2022.

Urbaanijuorun mukaan Pienen Vihreät Miehen synnytys sujui vauhdikkaasti, vihreät jälkeisetkin luikertelivat omin voimin orgaanisen jätteen astiaan. Pieni Vihreät Mies annettiin punavihreään pyyhkeeseen kiedottuna ministerittären rinnoille aloittamaan sankarillista elämäänsä. Mutta mitä kummaa kuului vastasyntyneen vihreiden huulien välistä, äimistelivät pikkulinnut.

"Voihan Vittu Vihreät minkä teitte" parkaisi piltti niin että vihreät limat lensivät pitkin vastaanottokomitean O. Soinin vaarallisia monistettuja naamoja "Vitun Vihreät tumpelot, minullahan on pimpsa jalkovälissä, minä olen tyttö-oletettu vaikka tiedän ja minun odotettiin syntyvän Pieneksi Vihreät Mieheksi. Mies-oletetulla on molo ja pallerot jalkovälissä eikä mikään pillunlupukka, epistä perkele, Per-Kelet, nyt vituttaa" parkui piltti ja iski hampaansa ministeritär äiti-oletetun pullean rinnan sykkivää nisään.

"Ihana pieni vihreä vauva rauhoitu" tokaisi vastasynnyttänyt ministeritär. "Ei hätä ole tämännäköinen vaikka sinä myrkynvihreä oletkin lapsoseni. Jos sinä koet olevasi Pieni Vihreät Mies niin lääkärit voivat tuunata sinusta miehen, no ainakin trans-miehen.
Aatteleppa ite pikkuinen Vihreät, nyt olet haaruksistasi halki kuin mikäkin panopuu Rakel Liekki mutta lääkärit voivat leikellä ja rakentaa sinulle jortikan ja pallerot niin että voit heilutella ja esitellä niitä kuin mikäkin Ron Jeremy.
Nyt sinun pitää vain imeä äiti-oletetun tissiä että kasvat ja vahvistut sukupuolen korjausleikkausta varten. Otas nyt vaan kiltisti huikka ravitsevaa äidinmaitoa ja heti perään toinen huikka. Äipän maitokin on ihan vihreää, vihervoimaa kasvuvoimaa. Ime ime kuin Rakel täti jortikkaa.
Äläkä kanna huolta tuosta myrkynvihreästä ihonväristäsi. Senkin voivat lääkärit valkopestä. Tai no jos haluat olla kuin neekeri niin ihosi voidaan mustata kuin olisit Musta Pekan roiske.
Eiköhän se punavihreä raidoituskin voida tehdä ihoosi jos niin tulet haluamaan. Voit itse päättää kuka mikä olet. Ja sitten huomenna voit huolia vailla kuvitella olevinasi jotakin muuta, vaikka sukupuoleton kaksineuvoinen kaksimielinen Alien. Kaikki toteutuu kunhan vaan nyt imet tissiä niin että napa naukuu"

"Pidäs äiti-oletettu huoli että lääkärit tuunaavat minulle isomman viherjortikan kuin Ron Jeremyllä on niin minä käyn Korona-ajan ilmanpilluu ongelman ratkaisu taistoon kuin Musta Ori BBD Kontulan Leijona vaikka olenkin Pieni Vihreät Mies" esitti Vihervauva ultimaatuminsa.

"Ai Saatana, äijällä on luonnetta vaikka sillä vielä pimpsa onkin jalkovälissä" kehui onnellinen tyttö-oletettu vauvan isä-oletettu. "Kyllä sinusta vielä rommakka Pieni Vihreät Äijä veitsellä tehdään."

Toistaiseksi haarahalkioisen Pienen Vihreät Trans-Mies-oletetun kummisedät täti-oletetut Emma ja Iiris lohduttivat haaruksiaan repivää reuhaavaa ja öykkäröivää vihreää pilttiä "Ai saatana, piltti. Ei sinulla kulta ole hätiä mitiä vaikka tässä ja sinulle hupsusti taisi käydä" sillä "olet syntynyt kultalusika suussa"
"Vihreät puolue-politrukit ja kannattajat äänestäjät ovat isolta osaltaan mielenterveystoipilaita, kuntoutujia, menttaalihörhöjä tukka sekaisin tapauksia reuhaajia ja katsos, mikä parasta, koska meillä vihreillä on ns. oma lehmä ojassa politiikanteossamme on siinä sinunkin pelastuksesi, kuulut punavihreän pummiparatiisin voittajiin.
Katsos me Vihreät satsaamme politiikassamme ja ilmaisen rahan vaatimuksissamme ja verovarojen käytössämme mielentärväyspalvelujen saatavuuden parantamiseen ja kokonaisen elämänuran luomisen mahdollistavaan mielenterveyskuntoutujan statuksella pummimiseen.
Aatteleppa ite vihreä piltti, senkun toteutat itseäsi ja mielipuolisia halujasi ja Vihreät tekevät sen taloudellisesti mahdolliseksi. Kelan hullunkuristen tukiaisilla voit elää niukasti mutta hauskasti pössytellen ja ilmanpilluusta reuhaten vaikka koko, alati synkkenevässä säässä, elämäsi kehdosta hautaan. Lisätienestiä voit tehdä pimeän pössyn diilauksella, pimeällä pilvellä on kultainen reunus.
Vihreät voittaa aina vaikka Veikkaus tuhottiinkin, viekkaus on vihervoimaa. Pysy piltti PK seudulla, älä eksy landelle, ja siipeämisesi kantaa pilvessä Helsingin yllä. Ei pysty samaan edes eeppinen Johanna Tuksu Tukiainen tukiaisilla https://hymy.fi/kuvat-ja-videot/johanna-tukiainen-matkalla-playboyhin/

Näin vauhdikkaasti tuli ilmanpilluun maailmaan Pieni Vihreät Mies, toistaiseksi tyttövaalivauva-oletettu verraton kertoo Ilo ja Pikkulintujen tietotoimisto ja keltainen lehdistö. Pyllykirjan vanhan tutun ministeritär Maria Ohisalon vauva on syntynyt, sylin täydeltä onnentoivotuksia. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/0ecbd929-5428-4f43-a6d4-2faf52e82964

Vihreät on valinnut Iiris Suomelan, 27, puheenjohtaja Maria Ohisalon, 36, sijaiseksi. Iiris Suomela suitsuttaa vihreiden eduskuntaryhmän vauvabuumia: ”On kivaa näyttää mallia vai mitä Antti Rinne” https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/5ef0d27d-3b9c-4f73-b497-29462f45e150

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti