maanantai 31. toukokuuta 2021

Liukastuuko määministeri Marina aamiaisella kylmään munaan kuin entinenpoika banaaninkuoreen viherhoroa jörniessään

 

On se niin väärin että joku keski-ikäinen valkoinen virkamies-oletettu on sotkenut minut kokoomuksen sisäpiirikähinöihin ilmaisista luonaista ja aamiaisista. No, minä sanon kuin Katri Kulmuni että kyllä minä maksan omistani eikösjuu minkä tässä aamuisin kylmää munaa saa nieltyä. Luomua tottakai. Selvittäkööt virkamies-oletetut mitä se lysti maksaa,  minulla on muitakin kiireitä. Get over i!
VNK tarkisti euromäärät: Pääministeri Marinin verottomiin ateriaetuihin on käytetty yhteensä 14 363 euroa https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/014ea816-d6fa-400e-b8a1-f6c095c71a9a

YLEnannon valkopesuvuodon ihana tähti jälkipesun silmäkarkki Abdullakaramelli ihmetteli perjantaiaamuna määministeritär Marinan nääs 300€ tukiaisten vatvomisen muutosta kohusta kähinäksi, eihän se 300€ ole raha eikä mikään. Mikä näitä spedejä vaivaa kun meuskaavat pikkurahoista, lesken roposista. Kyllähän sen spedemölinän ymmärtäisi jos olisi joku Andy MacCoyltä karkuun päässyt 30donaa euroissa kulutettu kylmään munaan heti aamusta. Minulta tippuu sen verran pennosia harvase päivä taskuista kaduille. No se on köyhäinapua Romanian mustalaisille ja spedeille pullojenkeruun oheen.

Jos 300€ on paljon speden ruokarahoissa niin menkää spedet sossuun mankumaan lisää rahaa. Niin helppoa hauskaa ja kivaa se on rahan luominen tyhjästä kertovat itäafrikkalaiset talousoppineet pitkälle marssille lähtijöille. Meikäläiset voivat opettaa teikäläisiä taikaseinärahanteossa eikä maksa paljon vain 300€/tunti. Happamia ovat kuin mää ja sää tänään sanoi somppu kolikoista. 

Seteliraha puhuu, pyydä spede setelirahaa 300€ sossusta ja käy leipäjonossa jos ei rahat riitä, humala auta. Eiks spede tajuu, onks spede tyhmä? Suomalia on pummiparatiisi. Meikäläisten Husu, puoluekanta vaihtelee, sanoi että Suomalia on maailman onnellisin ja islamilaisin maa, paratiisi. Spede pane pensselit santaan ja rukkaset naulaan jos ei rahat riitä jumalauta. Humala auttaa, Irwin lauloi nääs nääs viisas spede. Maryan Abdulkarimin YLEssä
https://yle.fi/aihe/t/18-177051
Jälkiviisaat https://areena.yle.fi/1-50852504

Kyllä nyt naurattaa kokenuttakin umpivihreää ihmis-oletetun tuntijaa kun "keissi 300€" pukkaa päälle ja punainen Suomalia alkaa oikeasti vihertää. Vihreä on uusi normaali. Kohta alkaa täysjyvämannaa sataa hyvinvoiville ihonväriin katsomatta. Ihan pakko kiittää sosialisteja ja kokoomuksen keski-ikäisiä mies-oletettuja värivallankumouksesta ja ihonvärivallanlumouksesta. Ei ole Peccatoa parempaa kuin Angela vai mitä Andy? Pannaan pippelit toosaan ja runkkaukset nuoluun, Kikka on parasta huumetta. Muistakaa kanssaloiset jotta nauru pidentää ikää jos köyhyys lyhentää ikää, niin helppoa hauskaa ja kivaa se on elämä. 

Takavuosina me Vihreät saatettiin Helsingin kadut lumisohjoränneiksi. Nyt pannaan koko Helsinki kuralle, viddu, sitten rasistien Suomalia rähmälleen. Valinta on sinun, äänestäjä.
https://www.helsinginvihreat.fi/2021/02/26/pekka-sauri-ehdolle-kuntavaaleissa/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti