tiistai 25. toukokuuta 2021

Määministeri Marinan perhe elää sosialismin ihanteen sokaisemana, aamiainen ruohikolla kullekin tarpeensa mukaan

 

Taas on veronmaksajien kateus lietsottu lehtineekereiden toimesta lööppeihin pahaisen mutta terveellisen luomuaamiaisen ruohikolla vuoksi Kesärannassa. Voi vittujen kevät ja kyrpien kesä huokaa Pyllykirjan avustava sontaluuku Tampereen flicka. Ettäs kehtaavat Marinasta nälissään marista.

Ymmärtäkää nyt veronmaksajat, jos olisitte itsekin rakentaneet sosialismia Tapolan Musta makkaran voimalla pienen ikänne Tampereella. Ensin suusta sisään Tampereen neekerinmustaa soiroa niin että napa naukuu Hoosiannaa, sitten perästä on roikannut samaa jöötiä pätkittynä pitkin poikin salin huussin seinää.

Mää tarkotan nääs, että kun pääsee sosialismin nimissä herrastelemaan Helsinkiin ja johtamaan vaalikarjaa etulinjassa kohti kriisiä, kriisistä kriisiin, niin alkaa ilmainen aamiainen ruohikolla, tai kuin Ekberg Café:ssa, maistumaan kun tarjotaan. Pulinat pois ja piereskelyä tilalle. Näin toimii valtiovalta, yhdet se ruokkii ja muut voi suksia Hurstin leipäjonoon hyvää ja ravitsevaa einettä hakemaan. Same same sanoo aasiantyttö Pyllykirjan salainen agentti.

Pääministeri Sanna Marin maksattaa perheensä aamiaiset verovaroista – kuitit salataan yksityisasiana https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/6454bc8a-f9ef-478e-9f42-74da97687153

Missä viipyy pääministeritär Marinan konkurssikypsän (viittaus iltapäivälehtien lööppeihin https://www.hs.fi/talous/art-2000007991044.html ) puolison puolustuspuhe perheen elättäjän, vaimon puolesta Päivi Lipposen tapaan. Olisiko Marinan kannattanut valita nopeampi Räikkönen puolisoksi, rahaakin olisi riittänyt. 

Lisäys 28.5. Kiitos lainasta Ville Ranta ©, aivan loistava kuva aamupalakriisistä. Ville Rannan pilapiirros: Aamupalakohu on ohi – Päivi Lipponen hoitaa kaiken! 28.5.2021
https://www.iltalehti.fi/villeranta/a/011ef9ec-2d07-41cc-997a-6e85e476a6f5

Päivi Lipponen ärähtää Kesärannan aamupalaeduista: ”Ei olisi pieneen mieleenkään tullut maksattaa omia safkoja valtiolla” Paavo oli kitsas mutta olihan minullakin hyvä palkka ruokkia tytöt ja se jörrikkä täydentää Lipposen kärpänen katossa.
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/29a1a153-2e22-41f0-a0aa-7570c2741c37

Joukkorahoitushanke aloitettu määministeritär Marinan perheen pelastamiseksi kateellisten lehtineekeriden veronmaksajien sekä vaalien alla ärhentelevien poliitikkojen hampaista. Osallistu ja auta Marinaa, lesken ropo riittää alkuun kertoo Tampereen flicka.
https://mesenaatti.me/tervetuloa-yhteisorahoitus/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti