torstai 20. toukokuuta 2021

Vihreänhintin kakkospesä jörnittiin pusikossa kuin narttua lepikossa

 

Afrikkalaisen sikailuruton saastuttama olento, poliittinen eläin, on eläinseksin asiantuntija Atteporon mukaan kiinnostavin luonnon tai ihmisen luoma olento-oletettu. Kaikkien luonnon ja ihmis-oletetun luomien seksuaali-identiteettien ja sukupuolien moninaisuuksien lihallistunut poliittinen eläin Joni Jaivola koki nuorempana jokahinttapulin märän unen ja sai Tom of Finland tyylisesti melaa mekkoon. 

Kirjatoukan kertomaa. Kaikki kävi nopeasti eikä siinä Joni ehtinyt Ei eitä eikä Joo joota sanoa saati lapasta nostaa torjuvasti, kutsuvasti pystyyn kun suuri ja lihaisa jortikka painui Jonin lämpöiseen peräpäähän. Runttaa rajusti sisään senkin nahkahousuköriläs, peräpää on mun paras pää liversi Joni. 

Myöhemmin, hyvänolontunteen haihduttua Jonista alkoi tuntua samalta kuin naapurin flickasta. Iiik se raiskasi minut on nykyisin muodikasta nais-oletetun sanoa hyväätarkoittavankin köyrimisen jälkeen vaikka haluaisi kääntää kellonviisareita takaisipäin ja kokea saman uudestaan uudestaan #metoo ja monta kertaa peräkkäin sanoi jo Asia Argentokin.

Ennen oli kaikki helpompaa kun mentiin kahdella sukupuolella, selvillä sävelillä epäselvissäkin olosuhteissa. Nykyisin ovat kaikki, likipitäen yhteenlaskematon määrä, luonnon ja ihmisen luomat sukupuolet toistensa kiimanastetta nuuhkimassa. Yksi on kuitenkin samanlaista kuin ennen. Kun on nuorena kaikenlaista tapahtunut on sitten vanhana enemmän kerrottavaa.

Kaikkien suomalilaisten ikivihreiden hinttapulien ex-kansanedustaja Jani Toivola kertoo kirjassaan traumaattisesta tilanteesta metsässä: ”Kyseessä oli puskaraiskaus” Pyllykirjan avustava tyhjäntoimittelijatar naapurin flicka lähettää jaksuhalin ja silmäniskun.
https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/2e9cc609-e11a-4b2f-bf6c-82bbc9289914

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti