perjantai 28. toukokuuta 2021

Tampereen Vihreät toimivat työperäisen maahanmuuton lisäämiseksi - Pillunpuute pitää poistaa Suomaliasta

 

Pirkanmaalla on vallinnut ilmapiirin / ilmastonmuutos jossa "ilmanpilluu" mää ja sää ilmapiiri on jäänyt paikalleen Tampereelle kuin matalapaine ennenvanhaan raportoivat viherfassarit naama norsunvitulla. Ympäristö ja ilmastopuolue Vihreät on ilmanpilluu edustajansa Harri Pinolan välityksellä ryhtynyt toimiin paikallisolosuhteiden ankeuden, ilmanpilluu, parantamiseksi seksiystävällisellä kaupallisen seksikkään panopuun tarjonnan kasvattamisella vastaamaan kysyntää ja Vihreitä arvoja. Mutta mitään ei saa ilmaiseksi, ilmaisia panoja ei ole, ei edes viherfassareille. Syntyi kaupallinen Huoran Pillua kaikille myös Vihreille maksua vastaan Feromon majoitusliikkeessä pisnes joka levisi myös muualle Suomaliaa. 

Halki poikki ja Pinolaan panemaan romanialaishuoraa, Tampereenvihreiden vaalislogani. Kun kulli pilluun pujahtaa raha Vihreiden vaalikassaan kilahtaa. Soon moro sano Pinola.

Pyllykirjan ilo ja pikkulintujen tietotoimiston perskärpästen pörinästä on saatu sen verran selvää että Tampereen Vihreät ovat toimineet työperäisen maahanmuuton edistämiseksi tässäkin prostituutiota edistävässä pisneksessä. Eräälle Tampereen Vihreälle erityisesti prostituoitujen työolojen kohentaminen on ollut sydämen ja jortikan asia. Kerrotaan että Tampereen Vihreiden Harri Pinolalla olisi ollut oma jortikka lovessa tässä työperäisen maahanmuuton järjestelyssä. Ilmeisesti krooninen pillunpuute saa joskus Vihreän ihmis-oletetun ajatuksen ja toimeliaisuuden kukoistukseensa.

Vihreät haluavat korostaa että tarkoitus on tukea prostituoitujen käyttökustannusten KELA korvaamista kaikkien sukupuolten edustajille, ei ainoastaan CIS mies-oletetuille. Myös kaikkia sukupuolia edustavat huorat kuuluvat tuetun työperäisen maahanmuuton piiriin. Tämä on sitä Vihreää reiluan meininkiä. Sano vihreä Ei ilmanpilluulle. Luonnonluoman tai ihmisen tuunaaman sukupuolielimen käyttö kuuluu kaikille. Vihreät huolehtivat kaikista tarpeistasi. Tee tarpeesi toiseen ihmis tai eläin-oletettuun, maksoi mitä maksoi. Vihreä KELA maksaa. Tämä on ilmapiirinmuutosteko ilmastoteko. Vihreän pillu maistuu lehtikaalilta ja sen mehu on terveellistä muistuttaa vihreä MamaSan. Myrkynvihreä pillu on vaihtoehto pillupervoille, myrkynvihreän pillun roiskeiden nuoleminen on jännää kuin söisi japanilaista Pallokalaa

Tampereen vihreiden kuntavaaliehdokasta epäillään romanialaisten parittamisesta – Ohisalo: ”Asia on tärkeä. Ei voi enää poistaa listalta” https://www.aamulehti.fi/uutiset/art-2000008008021.html

Tampereen vihreiden puheenjohtaja kertoo kuulevansa rikostutkinnasta SK:lta. Epäilty itse kiistää syyllistyneensä paritukseen. 
https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/politiikka/vihreiden-kuntavaaliehdokasta-epaillaan-romanialaisten-parituksesta-kirjoitti-tekaistuja-tyosopimuksia-vuokrasi-asuntoja/

Vihreiden puheenjohtajatar Maria Ohisalo, lempinimeltään Vihreä MamaSan, kertoo Vihreiden toimista romanialaisten prostituoitujen parittamisen kehittämisestä valtakunnalliseksi työperäisen maahanmuuton itsensämaksavaksi tuottavaksi toimeksi, prostituutiosta rahaa ja rakkautta, ihanaa!
https://www.mtv.fi/sarja/uutisaamu-33001003008/maria-ohisalo-kommentoi-vihreiden-kuntavaaliehdokkaan-paritusepailya-suorassa-lahetyksessa-1433358 Tampereen vihreiden kuntavaaliehdokasta epäillään romanialaisten parittamisesta – Ohisalo: ”Ei voi enää poistaa listalta”

Vihreää vastuullista ilmastoystävällistä tavarakauppaa ilman puoluepoliittista kytkentää. Tee ilmastoteko nyt tai viimeistään tilipäivänä (tämä ei ole mainos vaan alapäähuumoria)
https://www.seksitreffit.fi/treffit/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti