keskiviikko 26. toukokuuta 2021

Mustan kristuksen EXIT vuosipäivää juhlitaan kuin viimeistä päivää

 

Mustan ameriikan neekeriräyhähengen George Pink Floydin perhe vieraili Valkoisessa talossa Pink Floydin kuoleman vuosipäivänä. Viddu taas yksi arkipäivän rakenteellisen rasismin ruumiilistuma. Miksi ei voitu vierailla Mustassa talossa Pink Floydia bilettämässä valkoista pulveria nokassa, viddu mitä rasismia. 

Ja vittu miksi ei vihdoinkin saa vetää mustaa kokaa mustaan nokkaan. Onhan Coca Cola juomakin tummaa, sokerilla tai ilman mutta koka on edelleen valkoista kultaa, saatanan rasistit keski-ikäiset valkoiset miehet. 

Suomaliassa on sentää mustaa Tampereen lerssiä tarjolla neekerillekin pikkunälkään mutta ameriikan ihmemaassa ei Nigga saa vetää Mustaa kokaa nokkaan, Viddujen kevät ja mustienkyrpien kesä!! Saatana rasistit kolumbialaiset ja meksikaanit tehkää nyt sitä mustaa kokaa, menekkiä olisi enemmän kuin valkoisella pulverilla koskaan. Fuck lives matter

Mare of Ginland antaa tukiaisen George Pink Floyd muistolle. Koko Ginland suree Georgen kohtaloa. Vedä toosan aromit nokkaan, kyllä se siitä.

George Floydin kuolemasta vuosi – Presidentti Joe Bidèt tapasi Floydin perhettä Valkoisessa talossa vuosipäivän kunniaksi.
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008002408.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti