keskiviikko 28. heinäkuuta 2021

Kantasuomalilaisten ja perushumalaisten Kokoomus peruskantaa Orpo Pirua Mestarin varjosta

 

Perus-Kokoomus vie rahatkin kukkarosta kertoivat ruma Ahmed ja MariAbdi Perus-Kokoomuksen kesäshowsta. Milläs tässä sitten eletään jos ne vie meidän tukiaisrahat, paskatyölläkö?

Perus-Kokoomuksen isoherra perusPetteri Orpo Piru on pallolaajennettu mies-oletettu mutta voi herranjestas sentään jos sille äijälle tehtäisiin vielä pollanlaajennus. Jo saataisiin Petteri O-P Mestariksi Mestarin paikalle perushumalaisten idoliksi. Löysät pois sanoi entinen tyttö-oletettu. Perus-Kokoomus korjaa Suomen, loppuu parasiitin paratiisi aikakausi, tosi on.

Kokoomus pahoittelee kantasuomalilainen-sanan käyttöä kuin kantahumalainen neekeri sanan käyttöä. Onhan se niin väärin että naurattaa. Ai saatana että joku sanasta nillittää, viddu.
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/6281b107-c82f-42f6-b81b-4c412f69bf10

Ai saatana sossut, viherfassarit, pummiparatiisin vastikkeettoman rahan jakajat. Ottakaa vihervassari-fassarit mallia naisten ja miesten eurosta ja jyrkentäkää eroa reilusti. Maahanmuuttajien ja kantasuomalaisten tukiaisrahat pitää määritellä uudestaan, mieluusti siis nollata, näin olisi paras. Menkööt pummit oikeisiin töihin, jos ei töitä Suomaliasta löydy niin työperäinen maastamuutto on paras ratkaisu, terve menoa.
https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008155500.html

Lisäys 30.7. Mutta mitä tapahtui kun kokoomus syötti julkisuuteen sanan kantasuomalainen? Huumoripolitiikka on sitä parempaa politiikkaa.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008157743.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti