lauantai 17. heinäkuuta 2021

Tissiflashmob 2021 - Fuck the CISWoman - Nännis on kakkaa

 Pyllykirjan vertaileva seksisti transnainen Aina Ilona osallistui Tissiflashmob 2021 tissinhölskytys tapahtumaan Helsingin Hietaniemen uimarannalla transnaisten rintojen normalisoimisen ja tasa-arvon puolesta tasakokoiset tissit vaatimuksella. Haistakaa vittu CIS-Naiset huutaa Aina Ilonan pikkusisko Ilona Aina joka on vaatteilla koreileva teinipojuhintti transvestiitti. Mulla ei ole tissejä mutta minäkin olen olemassa ja olen se mikä olen, vittuun tissit. 

Mutta kaikilla oli niin mukavaa oi jospa olisit saanut olla mukana. Valitettavasti Tissiflashmob tapahtumassa ei ollut tarjolla lämmintä tuoretta rintamaitoa pahoittelee Vaahteramäen Eemeli. Rintamaitojäätelö mansikkahillolla on ihanaa pannarin päällä helteellä, maistakaa!

Ketunnokkatissit ovat kaikkein parhaimman näköiset tissit vahvistaa samainen Eemeli. Viddu, eihän täällä Tissiflashmobissa ole nähtävissä kuin yksi tissipari joka täyttää tuon tärkeän kauneusihanteen. Aivan vitusti hirveitä piimäleilejä hyllyy joka puolella eikä nartut ymmärrä verhota niitä, pois silmistä pois mielestä riipputissit, viddu.

Kymmenet ihmiset riisuivat yläosansa Hietaniemen uimarannalla. Mukana myös venäläiset kaunottaret Anna Rakova ja Rinat Paljana sekä paikalliset kaunattaret Säde Vaara Vallarén ja Sandra Marins – ”Nänni on neutraali, minä en” https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/4787bd8d-3c87-44f9-b4d5-273ddfa4ab41

Transnais-oletetun ja cisnais-oletetun rinnat kuumentavat tunteita, sillä ne on yliseksualisoitu. ManBoobs, miestenrinnat taas saavat yleensä olla esillä ilman huomiota, epistä. Siksi myös monen naisen suhde omiin rintoihinsa on arka ja monimutkainen. Voisivatko rinnat olla vain rinnat? Elokuussa Cult Cunt pillu paljaana kadulle ja uima sekä naimarannalle https://www.is.fi/menaiset/ilmiot/art-2000008130559.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti