keskiviikko 14. heinäkuuta 2021

Vihreiden tamperelainen varaharhaanjohtaja jyrähtää miesten puolesta. Enemmän kestävää naistenmetsästystä ja naiset seksipalvelukseen: ”Vähemmän NyrkkiKyllikkiä”

 

Tampereen toimeliaat ViherSonnit tempaisivat taas keskikesän kuumassa huumassa, ilmanpilluu agenda aina mielessä, sanoiko sen halki poikki ja PapaSan Pinola vai vainoharhaanjohtaja SarviJaakko.

Tampereen SarviJaakko esitti huolensa tamperelaisten nuorten miesten arjesta ja ilmanpilluujuhlasta. Vihreät on ilmeisesti naisasialiike ja mies-oletetut jäävät Tampereella jututtamatta ja ilmanpilluu, aina vaan se ilmanpilluu. Tarttis tehrä jotakin, satsata Pinolan seksityöperäiseen maahanmuuttoon yms.

–Vihreät voi nousta pääministeripuolueeksi vain saamalla miehet mukaan jörnimään ja äänestämään vihreitä. Ilmanpilluukriisin ja ennätyshelteiden keskellä kamppaileva maailma huutaa vihreitä horoja, mutta puolueen nostot, sävyt ja toiminta eivät puhuttele panomiehiä, SarviJaakko sanoo.

– Tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku. Kuntahärkä Pinolan viitoittamaa tietä vaalivoittoon, ei se voitto tule yhdellä Ohiksen vaalivauvalla. Tarvitaan romanialainen Viktoria horo majoitusliike Feromon punkkaan panopuuksi ja sen kaverit kanssa seksihommiin. Jo alkaa Vihreä aurinko paistaa aina kuumemmin, kuumemmin, perskarvat alkaa kärähtää. 

Vihreät puheenjohtajatar Maria Vaalivauva Ohisalo näyttää Tampereen Feromon äijille meisselin mallia. Tällaisella meisselillä tehdään vaalivauva ja vaalivoitto.

Vihreiden varapuheenjohtaja vaatii, että puolue siirtää katseensa miehiin – kestävää naistenmetsästystä ja naiset seksipalvelukseen: ”Enemmän nyrkkiä pöytään, turpaan, pillua kaikille” Jaakko Mustakallion mukaan vihreät ei onnistu puhuttelemaan miesäänestäjiä. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7125c51e-a4d1-4f4c-b67f-505c2a89ff24

Vihreiden kuntavaaliehdokasta Likainen Harri Pinolaa epäillään romanialaisten narttujen parituksesta: kirjoitti tekaistuja työsopimuksia, vuokrasi asuntoja, söi kuormasta, jörni nartut maksamatta, kaveripohjalta https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/politiikka/vihreiden-kuntavaaliehdokasta-epaillaan-romanialaisten-parituksesta-kirjoitti-tekaistuja-tyosopimuksia-vuokrasi-asuntoja/?shared=1184367-f7806c6e-999

 Metsäriita repesi ilmiliekkeihin MTV-tentissä – Maria Ohisalo hiiltyi Hjallis Harkimolle https://www.uusisuomi.fi/uutiset/metsariita-repesi-ilmiliekkeihin-mtv-tentissa-maria-ohisalo-hiiltyi-hjallis-harkimolle/f1e39114-39d1-4786-bf99-17fd1213c3e2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti