keskiviikko 7. heinäkuuta 2021

Vihreät ennustajaeukot katsovat ja povaavat tulevaisuutta pikkareista pikkuhousunsuojista

 

Vaalivauvaa pukkaa. Ihanaa Vihreät ihanaa, ihana Vihreät ihanaa. Vaalivauva kasvaa Vihreät puheenjohtajatar Maria Ohisalon kohdussa, ihanaa. Pyllykirjan harrastajagyne transherra Kõva Kukk onnittelee Marian tulevaa vaalivauvaa etukäteen. Myöhemmin vaalivauvan synnyttyä Vihreät ennustajaeukot Aina Ilona ja Ilona Aina, kas Pyllykirjan vanhat tutut, katsovat, povaavat Vihreät aurinkoista kuumenevaa poliittista tulevaisuutta jälkeisistä. Ei yhtään punoita vauvan poski saati jälkeiset, ihanaa, ihanaa.

Hevosmiesten tietotoimiston mukaan tulevalla äidillä on poliittinen analyysi ja viesti kansalaisille. "Vihreät arvot takaisin, tarkkailkaa nuoret naiset pikkareitanne ja katsokaa etteivät ne enää saa punaa haarakiilaan. Punasiirtymä on pysäytettävä ja se on naisten asia." "Poliittinen Suomi on tänäpäivänä naisten johtama talo, Bordelli, joskus melkoinen sekasotku Casino tiedetään hallitusleipäpuun oksilla, visertää kiuru." 

"Mutta minä sanon katsokaa ja ennustakaa tulevaisuutta pikkareistanne ja käytetyistä pikkuhousunsuojista. Minulla ei punoita pikkareissa ihan lähiaikoina ja se olisi nyt sopiva ratkaisu kaikille nuorille naisille. Lopettakaa nartut se punasiirtymä ja tehkää vauvoja, ihania pullaposkia."
Oho Ohis laukoo vauvajuttuu kuin se punakka
demari Antti Rinne, mut Ohiksen vauvajutut ovat sitä parempaa vauvajuttuu, sehän synnyttää semmosen toukan ihan omalla perstuntumalla ja esimerkiksi muille nais-oletetuille, eikä parrattoman pärinällä kuten demari Antti.

Synnyttääkö Vihreät jumalatar Maria "Pienen Vihreän Miehen" kyselevät vihreät baareissa ja katukulmissa. Pelastaako Ohisalon "Pieni Vihreä Mies" Vihreät puolueen kannatuksen puutteen alhosta? Ei, "Pieni Vihreä Mies" Ohisalon synnyttämä messias pelastaa melkein koko ilmanpilluu Suomen ja osan maapalloa paitsi persut. Kiihkeä Vihreät kannattajatar-oletettu julistaa jotta "Pieni Vihreä Mies" ei jää ilmanpilluu, ihana "Pieni Vihreä Mies". Persut saa jäädä ilmanpilluu.

Viddu mitä skeidaa, miks just "Pieni Vihreä Mies" ihan paskaa. Ohis synnyttää "Pienen Vihreän Tytön"

Ei viddu antakaa sen Ohiksen toukan itse päättää mikä sukupuolista on sen oma ja oikea juttu. Lääkärit voi sitten tuunata sitä toukkaa jos sen kasvu kohdussa meni vituiksi sen itsensä tai sen kavereiden mielestä. Vittu se voi olla vaikka mitä. TransPimppiKulli-Puolneekeri-Varttinainen-Varttiählämi, antakaa sen toukan itse päättää huutavat Vihreät tulevassa puoluekokouksessa. Ohiksen toukka pelastaa meidät, ei pelasta persuja hah hah ihanaa, sillä toukalla on kaikki elimet ja se on komeampi kuin Trans-Per-Kelet Viddu.

Pikkari-indeksillä arvioiden Punasiirtynä, vassari vai oliko se fassari omatoimiseksihoukutus ei ole vanhanaikaisen heteroseksin veroista eikä siinä Punasiirtymässä synny edes kusipäitä lapsia, no ehkä se yks. Loistava tulevaisuus on Vihreät valtakunta jota kuuma aurinko valaisee, huh hellettä.

Naisenergiaa, nääs tarvitaan. Maria Ohisalo odottaa lasta – puhkesi itkuun tiedotustilaisuudessa. Vihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalo kertoi hakevansa jatkokautta vihreiden puoluekokouksessa syksyllä. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/faae110b-a327-477a-9e07-696c305caa84

Ohisalon vauvauutinen sai vihreiden kesän täysin uusille kierroksille – Kuka, vaalivauvako johdattaa puolueen seuraaviin vaaleihin? Synnyttääkö Maria pienen vihreän miehen? https://www.is.fi/politiikka/art-2000008110261.html

Ps. Riikka saako sinua purra?

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti