torstai 1. heinäkuuta 2021

VTV = Vittupää Tytti vittuun. Virkanais-oletetun karikatyyri vai omakuva

 

Yllä Pyllykirjan taiteilijattaren Aina Ilonan valmistama kuva parhaasta nais-oletettu johtajattaresta Tutti Yli-minä-minä-minä-Viikarista. Teos on osa sarjasta jossa on kuvattu menestyneitä nais-oletettu johtajattaria. 

Pyllykirjan perskärpäset surisivat terhakkaasti Valtiontalouden tarkastusviraston (VTV) ex pääjohtajatar Tytti Yli-Viikarin tuulettaessa urakehitystään. Tytti on ko. naisista parhain, tarkan karikatyyrin arvoinen. Aina Ilona ihailee Tytti siskon urakehitystä ja itsevarmaa hihitystä. 

Taas kelvottomat toksiset valkoihoiset keski-ikäiset lihavat nais-oletetut vetivät märällä pikkuhousunsuojalla VTV "Vittupää Tytti vittuun" Tyttiä päin kauniita meikattuja kasvoja. Viddu ne kateelliset nartut, tekisivät itse perässä saman urakehityksen. Pyllykirja onnittelee Tytti Yli-minä-minä-minä-minä-Viikaria luomastaan urasta.

Tytti Yli-Viikarin 300 päivää – näin kujanjuoksu eteni kohti potkuja. Keskiviikkona irtisanotun Tytti Yli-Viikarin runsas matkustaminen oli ensimmäisen kerran tapetilla lähes vuosi sitten.
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/e6d98fc1-a5f3-4c4c-aa2b-4a67207838a6

Pyllykirjan taiteilijatar Aina Ilona ehdottaa Pride viikon kunniaksi Tytti keissin opettamana että Cis-naisten nimeäminen suureksi Johtajattareksi lopetetaan väliaikaisesti. Tytti parka ei ole ainoa tai ensimmäinen narttu jolla on mennyt omat ja yhteiskunnan meikkipussit ja aamiaiset sekaisin, täh. 

Nyt olisi syytä nimetä Johtajattareksi vain Man made Bitch eli Trans nainen. Sellaisella tekeleellä on kuitenkin alkuperäiset mies-oletetun aivot tallessa, mahdollisesti myös tolkku. Ehkä raskaassa sukupuolenvaihdos hoidossa hieman siipeensä saaneet aivot mutta kuitenkin. Samalla vähenisivät Cis naisten mollaamiset heidän luontaisten taipumustensa takia. Aatteleppa ite omaltakohaltasi nais-oletettu. Hullun lehmän, nartun tauti on voitettavissa.

Ihan vain opetukseksi viittaamme yhteen toiseen tapaukseen jossa hullun nartun tautinen on toiminut kuten narttu toimii. Poliisi julkaisi lisätietoa karmivan joukkokolarin aiheuttaneesta sadetakkinaisesta: ”Hän naisoletettu sai meidät näyttämään kyvyttömiltä" Ranskan ympäriajossa pahan joukkokolarin aiheuttanut naiskatsoja pidätettiin keskiviikkona. https://www.is.fi/urheilu/art-2000008094885.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti