tiistai 27. heinäkuuta 2021

Pankkirosmoille uusi piilopankkitukiainen koronapassin käytöstä?

 

Taas suunitellaan uutta rosmopankkien piilopankkitukea rokotetodistuksen liittämisestä pankkikorttiin muodossa, kertoo hevosmiesten tietotoimisto. 

Vähällä vaivalla valtava tuotto isoille pankkirosmoille. Ei ehkä yhtä tuottoisa pisnes pankkirosmoille kuin pankkitunnuksilla kirjautuminen digitaalisiin palveluihin mutta eiköhän pankkirosmot sen euron pari rokota jokaisesta koronapassin livautuksesta pankkikortinlukijan kautta. Pikapano se vaan on sanoi naapurinflicka, hyvältähän sekin tuntuu. Minun kanssa se pikapano tulee aina kalliimmaksi vertailee samainen naapurinflicka mutta minulta sentään saa sitä jotakin, eikös juu.

Pankit muuttavat Covid19 Korona pandemiankin rahaksi? Sitran vanhempi neuvonantaja Antti Kivelä kertoo, että maksukorttien hyödyntämisessä koronastatuksen todentamisessa ei nähty selvityksessä mitään esteitä. Pyllykirjan ekonomitar Aina Ilona ehdottaa että pankit tarjoavat asiakkaille ja yhteiskunnalle vastikkeetomasti Korona rokotustodistus pankkikortissa palvelun. Olisihan se ennenäkemätön veto, täh?

Käteisellä pikkuostoksensa suorittava Ilona Aina pohti josko pankkikortin käyttö koronapassin toteamiseksi tarjoaisi näpistelijöille ja digivarkaille taas yhden vilpin paikan digirahan käytön ympäristössä, kortinkäyttäjän tappioksi. Kas voihan siinä yhteydessä mahdollisesti myös kilauttaa pikamaksun huijarin tilille, tai sitten ei? Mutta yksi on varmaa, pankki voittaa aina niin Casinon pelipöydässä kuin pankkisuhteessa. Asiakas maksaa aina.

Digiaika ja pankkitunnuksilla kirjautuminen lähes kaikkiin digipaveluihin on huijareiden ideaaliympäristö konnuuksien tekemiseen. Koronapassi pankkikortilla loisi varmaankin siihen omat lisänsä

Pankkikortti toimisi jo rokotepassina – ”Käyttöönotto vain tahtotilasta kiinni” https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/a/5885342f-c323-48cb-939f-50d270f9219a

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti